ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ

Προσφέρουμε δωρεάν βιβλία από τη βιβλιοθήκη μας ή τη βιβλιοθήκη άλλων ή μας τα πρόσφεραν δωρεάν για να τα δίνουμε.
Τα βιβλία που παραθέτονται αυτά προσφέρονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε όποιον τα ζητήσει. 

Δεν καλύπτονται τα ταχυδρομικά έξοδα για όσα άτομα είναι στην επαρχία.
Τα βιβλία παραλαμβάνονται από το γραφείο του περιοδικού Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, Κατακουζηνού 10, β' όροφος, Αθήνα κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο 6977831531 ή στο 2103801718 όπου όταν λείπουμε υπάρχει αυτόματος τηλεφωνητής. 

Μπορούν να σταλούν ταχυδρομικά ΜΟΝΟ αν συνδυαστεί με την αγορά βιβλίων από αγγελίες βιβλίων που είναι αναρτημένες σε αυτό το ιστολόγιο. 


ΛΙΣΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΩΝ


ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ -ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ. Η αξία της Αγίας Γραφής. 68 σελίδες. Διαθέσιμα αντίτυπα.ΙΗΣΟΥΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΠΙΔΑ -ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ. Βιβλιαράκι έγχρωμο ιλουστρασιόν για το πρόσωπο και το έργο του Ιησού Χριστού. 52 σελίδες. Διαθέσιμα αντίτυπα.

Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ -ΣΧΗΜΑ ΤΣΕΠΗΣ- ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ. Μεταγλώττιση Σπύρου Φίλου της μετάφρασης του αρχιμανδρίτη ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΒΑΜΒΑ. 748 σελίδες. Διαθέσιμα αντίτυπα.

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ -ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΥΣΙΟΥ. Το ναυάγιο του Τιτανικού και η ανάγκη της σωτηρίας από τον Χριστό. 28 σελ. Διαθέσιμα αντίτυπα. ΔΩΡΕΑΝ με κάποια παραγγελία

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ-ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΥΣΙΟΥ. Σκέψεις πάνω στο ΑΜΩΣ Δ 12 σε σχέση με την σωτηρία που προσφέρει ο Χριστός. 12 σελ. Διαθέσιμα αντίτυπα. ΔΩΡΕΑΝ με κάποια παραγγελία

Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ -ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Εξήγηση τελετουργιών. 32 σελ. Διαθέσιμα αντίτυπα. ΔΩΡΕΑΝ με κάποια παραγγελία

Ο ΜΟΝΤΑΛΙΣΜΟΣ Ο ΤΡΙΘΕΙΣΜΟΣ Ή Η ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ- RON KANGAS (LIVING STREAM MINISTRY). 32 σελ. ΔΩΡΕΑΝ με κάποια παραγγελία. 

Η ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ -J.VOORHOEVE. Η αξιοπιστία της Αγίας Γραφής. 135 σελ. Διαθέσιμα αντίτυπα. ΔΩΡΕΑΝ με κάποια παραγγελία.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ -G.CUTTING. Η βεβαιότητα, η ασφάλεια και η χαρά της σωτηρίας του Χριστού. 47 σελ. Διαθέσιμα αντίτυπα. ΔΩΡΕΑΝ με κάποια παραγγελία.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ -WADIE BEHNAM. 76 σελ. Διαθέσιμα αντίτυπα. ΔΩΡΕΑΝ με κάποια παραγγελία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου